🟠 우리가 가장 좋아하는 음식 수확되기 전의 모습 3 - 계피

2022. 12. 29. 06:04카테고리 없음

🟠 우리가 가장 좋아하는 음식 수확되기 전의 모습 3 - 계피

3. Cinnamon 계피

Cinnamon is a common cooking ingredient, especially for desserts, and sometimes you even need to use some bark. But did you know that it comes from a tree? Strangely enough, it’s the inside of the tree that we enjoy spicing up our food with.

계피는 특히 디저트를 위한 일반적인 요리 재료이며 때로는 껍질을 사용해야 할 수도 있습니다.  그러나 그것이 나무에서 나온다는 것을 알고 계셨습니까?  이상하게도 우리가 음식에 양념을 더하는 것을 즐기는 것은 나무의 속입니다.

Ancient Egyptians loved cinnamon so much that it was worth more than gold! It’s not just useful for cooking, though – cinnamon has medicinal benefits, too. You can even use the oil for an anesthetic! There are many advantages to using cinnamon.

고대 이집트인들은 계피를 너무 좋아해서 금보다 더 귀하게 여겼습니다!  계피는 요리에 유용할 뿐만 아니라 약효도 있습니다.  마취에 계피오일을 사용할 수도 있습니다!  계피를 사용하면 많은 이점이 있습니다.